Gezichtsbehandeling

Voor een strakke stralende huid is een goede verzorging belangrijk. Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan diverse schadelijke stoffen die de poriën kunnen verstoppen. Trouw iedere dag een dag en of nachtcrème aanbrengen op de huid heeft weinig zin als de poriën in je huid verstopt zitten met allerlei vuiligheid van dode huidcellen,rook en fijnstof. Als je 's avonds je nacht creme of 's ochtens een dagcreme over deze vervuilde huid aanbrengt plakt het vuil als het ware op je gezicht vast waardoor de werkzame stoffen niet in de huid kunnen doordringen. Op het gebied van verzorging gebeurt er dus helemaal niets. Een gezichtsbehandeling werkt ontspannend maar heeft als enige doel om je huid weer in optimale conditie te brengen.

De gezichtsmassage is een onmisbaar onderdeel van de behandeling. Het is namelijk een natuurlijke facelift voor je gezicht. Bij het ouder worden en perioden van stress en weinig rust heeft je uiterlijk daaronder te lijden. Spieren in je gezicht die lange tijd onder spanning staan worden samengetrokken met als gevolg een strakke en harde gelaatsuitdrukking. Door vermoeidheid verzwakt het spierweefsel en de kans op rimpels en dunne lijntjes rond de ogen nemen toe.

Een gezichtsmassage is dus niet alleen heerlijk en ontspannend maar vertraagt vooral het verouderingsproces . Bij de term facelift denk je aan een kliniek, maar bij mij bedoel ik niets anders dan een behandeling die de conditie van de huid, spieren en de doorbloeding van het gezicht verbeterd. Een complete behandeling bij mij laat je stralen. Behandelingen voor vrouwen en mannen zijn gelijk