Gezichtsbehandeling voor de man

Een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste: ook voor mannen! Mannen verzorgen hun uiterlijk steeds beter. Kleding en kapsels krijgen aandacht. Mannen besteden ook meer tijd en geld aan de verzorging van de huid. En steeds meer heren maken eens in de zoveel tijd een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling. Overweegt u ook zo'n behandeling te laten doen, maar weet u eigenlijk niet wat u ervan mag verwachten, lees dan eens dit artikel.

Een gezichtsbehandeling moet u zien als een intensief huidverzorgingsmoment in de gebruikelijke routine van huidverzorging. Uw huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is de intensieve aanvulling, die uw huid nodig heeft om te stralen. Een gezichtbehandeling doet verschillende dingen voor de huid: Grondig reinigen. Het schoonmaken (cleansen) van de huid is een belangrijk onderdeel van een gezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialiste beschikt over specifieke producten en instrumenten. Onderdeel van het reinigingsproces is vaak ook het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels. Aanzien van de huid verbeteren. Het verwijderen van de dode huidcellen zorgt ervoor dat de gezichtshuid helemaal schoon en glad is. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en littekens, rimpels en huidvlekken kunnen minder zichtbaar worden. Er zijn vele soorten gezichtsbehandelingen. Kies het type behandeling op basis van uw huidtype en de behoeften van de huid. De schoonheidsspecialiste bij Natuurlijk Mooi en Glad kan u daarbij goed adviseren. Alle gezichtsbehandelingen van Natuurlijk Mooi en Glad zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Informatie over de mannenhuid

Over het algemeen is de mannenhuid gevoeliger en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of men nu nat of droog scheert. Het verblijf in ruimten met airconditioning, zoals auto en kantoor, droogt de huid uit door de extreem lage luchtvochtigheidsgraad. Extra aandacht voor de huid is dan ook geen overbodige luxe. Ook mannen worden zich steeds meer bewust van de verzorging van hun gelaat en lichaam. Er rust geen taboe meer op mannen in de schoonheidssalon. Al jaren is er een stijgende lijn in het bezoeken van mannen in de schoonheidssalon waar te nemen en deze trend zet zich voort. Bij Natuurlijk Mooi en Glad houden wij rekening met de speciale kenmerken van de mannenhuid. Het zijn behandelingen met een direct zichtbaar resultaat!