haar verwijderen

Wij bieden u een efficiente definitieve haarverwijdering op biologische basis. In principe is het voor iedereen geschikt. Variƫrend van zeer witte huid tot een donkerheid kunnen effectief en risicoloos behandeld worden.

Alle kleuren haar kunnen worden verwijderd. zelfs Rode en Witte lichtblonde haren. Ook is Enzymtec nummer 1 in verwijderen van donshaartjes. Het werkt als volgt: Haren hebben een bepaalde groeicyclus zoals de anage, catagene en telogene fases. De belangrijkste fase is de anagene fase. Alleen de haren die zich in de anagene fase (actieve groeifase) bevinden kunnen duurzaam vernietigd worden. Het totaal aantal behandelingen verschilt van persoon tot persoon omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren zoals hormoonhuishouding, geslacht en genetische aanleg en natuurlijk dat je zelf niet meer scheert of harst en je aan de regels houdt..

Enzymtec wordt op de geharste huid aangebracht door het insluisen van enzymen in de geopende haarkanalen.Met deze geavanceerde techniek gaat men verder dan de haarwortel. Voor zowel vrouwen als mannen die zich niet prettig voelen bij hun overbeharing is Enzymtech de definitieve oplossing. Er zijn gemiddeld 10 tot 15 behandelingen nodig. Met tussenpozen variƫrend van 4 tot 6 weken.